LÅT MED mig

Bloggen

Vilken fantastisk resa!

Vilken fantastisk resa detta varit! Tack till alla fantastiska deltagare, all engagerad personal och alla grymma kollegor. Tack till Kulturens och Arvsfonden.

Under dessa åren har deltagarna i ”Låt med mig” skrivit en massa fina egna låtar som släppts på Spotify, dom har spelat in otroligt fina musikvideos och hållit i fantastiska konserter, teaterföreställningar och en animerad musikal har deltagarna även varit med och skapat.  

Är er verksamhet intresserad av att jobba med musikskapande? Kontakta oss gärna för mer information genom kontaktformuläret nedan. Ni finner även vårt ”Låtskrivar-metodmaterial” här https://www.latmedmig.com/metodmaterial/

Vänliga hälsningar
Sonja Skibdahl, projektledare

VÄGAR SOM MÖTS – PREMIÄR

Ett fantastiskt fint samarbete mellan Valdemarsro gymnasium och projektet Låt med mig resulterade i denna underbara musikal. Eleverna i musikalgruppen har varit med och skapat denna musikal och nu är det äntligen dags för er att få se den. Eleverna kommer ni att få se som animerade 8-bitars karaktärer. Musiken går i samma anda.

”Vägar som möts” kommer snart!

Nu närmar det sig… Ett fantastiskt fint samarbete mellan Valdemarsro gymnasium och Låt med mig resulterat i denna fina musikal. Eleverna i musikalgruppen på Valdemarsro gymnasium har varit med och skapat en musikal och på fredag är det äntligen dags för er att få se den. Eleverna kommer ni att få se som animerade 8-bitars karaktärer i denna fantastiska musikal.

Adventskalender

Idag kan ni öppna den första luckan i vår adventskalender. Under 24 dagar möte rni våra otroligt duktiga artister och deras verk. Vi kikar även in bakom kulisserna där ni kan ta del av kommande spännande event och releaser. <3

Följ oss på You-Tube!

Hej alla nya och gamla följare! ❤ På vår youtubekanal hittar ni en massa fina musikvideos, intervjuer och uppträdanden av våra fantastiska deltagare. Här kan ni även se dom fyra avsnitten av ”Låt med mig Dokumentärserien”. I den bifogade filen kan ni se samtliga avsnitt efter varandra.

Inspelning av musikvideo

Det är mycket som händer bakom kulisserna just nu. Cowen har både spelat in sång och musikvideo till låten ”Vi ska lyfta taket”. Grymt jobbat!! Och så är animationen av musikalen i full gång. Samtidigt spelar eleverna i musikalgruppen på Valdemarsro gymnasium in sina repliker och låtar. Så roligt och spännande det ska bli att få se och höra resultaten! <3 

Tack för dessa tre åren!

Ett stort tack till er alla för tre fantastiska år!?? Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt och vad som kommer att hända till nästa. Önskar er alla en härlig sommar!?? /Sonja (Projektledare Låt med mig)


@Kulturens Bildningsverksamhet @Arvsfonden @KUNG SAGA GYMNASIUM @Valdemarsro Gymnasium @Sockerbruksskolan @Rönnbäcksskolan

Kontakta oss

6 + 14 =