Eleverna på nationella programmet på Nytida Kung Saga Gymnasium i Stockholm har nyligen haft en fantastiskt teaterföreställning med ”Älskar henne”, en tolkning av Lukas Moodyssons Fucking Åmål. Just nu repas det för fullt på en musikal på Valdemarsro Gymnasium i Malmö och på nya låtar på Nytida Kung Saga gymnasium tillsammans med eleverna på individuella programmet. Datum för föreställningarna är följande:

Nytida Kung Saga Gymnasium
6 maj kl. 13.00 & 18.00
8 maj kl.10.00

Valdemarsro Gymnasium
12 maj kl. 10.00
13 maj kl. 10.00 & 18.00
14 maj kl.10.00

Meddela till sonja.skibdahl@kulturens.se om ni vill komma så stämmer hon vidare av med skolorna vilka dagar det finns platser till.

Vi håller er uppdaterade om det skulle bli några ändringar, med tanke på osäkerheten i världen just nu. Ta hand om er!