Hej alla deltagare och följare av Låt med mig!??

Det aktuella läget påverkar oss alla och här kommer en liten uppdatering på hur vi jobbar i denna stund.

Det råder en ovisshet i hur det kommer att bli med föreställningen som eleverna på Valdemarsro Gymnasium i Malmö övat på. Olika lösningar bollas och diskuteras. I dagsläget jobbar eleverna på skolan digitalt hemifrån. Tobias och Tove håller kontinuerlig kontakt med eleverna i musikalgruppen genom ett nätforum. Eleverna har även tillgång till sina musikallåtar och till danssteg som de övat in.

På Nytida Kung Saga Gymnasium i Stockholm spelar eleverna in nyskrivna låtar och filmar musikvideos istället för att hålla konserter i maj. Calle från Låt med mig uppdaterade oss om att inspelningarna är i full gång. Koreografen Iki övar med eleverna på dans till deras videos. Personalen på skolan är mycket involverade i allt detta med.

I Malmö jobbar koreografen Emma-Cecilia med att sätta ihop dans-workshops som kommer att släppas på nätet. Fler låtar kommer att mixas och mastras av Jon. Manolo jobbar med att klippa färdigt dokumentären som vi kommer att släppa i maj. Jonas och jag filmar och klipper bl.a på det visuella metodmaterialet som släpps i juni.

Mycket är på gång, men vi är såklart alla väldigt ledsna över att läget är som det är. Vi hoppas att ni alla mår bra och att vi ses inom en kort framtid. Ta hand om er! ❤️

//Sonja